Ominaisuudet:

Ahvenanmaan muunnelma goudasta.

Puolikova pyöreäkoloinen juusto, jossa on hieman enemmän purutuntumaa, ”al dente”.

Helppo siivuttaa, rullata, kuutioida ja raastaa.

Kypsytysaika: 4 kuukautta.

Rasvapitoisuus 27 %. Suolapitoisuus 1,3 %. Laktoosia 0 g.

Käyttö:

Kylmissä ja lämpimissä ruoissa, piirakoissa, gratiineissa, risotossa, leivän päällä tai leivonnassa, esimerkiksi juustotangot ja juustokeksit.

Juomavinkit: Kaikki!

Juustolautasella tämä juusto sopii mainiosti kuivattujen hedelmien, pähkinöiden, viikunamarmeladin, lakkahillon tai hillotun sipulin kanssa!

 

Löydät juustomme hyvin varustetuista K- ja S-ryhmän ruokakaupoista sekä kauppahalleista ja Stockmannin juustotiskeiltä.